Doe mee met een CrossFit les!

Lees meer over Crossfit bij CrossFit Palms
ProeflesDrop-In

crossfit 

Crossfit op bonaire

Ook op Bonaire doen we CrossFit! En op wat voor een locatie.. Vanwege het klimaat op Bonaire kunnen we het hele jaar rond buiten sporten op één van de meest unieke CrossFit locaties op de wereld, een verlaten hotel. Tijdens de workout kijk je uit op zee en kan je genieten van de mooiste zonsopgang en zonsondergang en voorbij komende flamingo’s of dolfijnen.  

Wat is Crossfit?

De CrossFit definitie is ‘constantly varied, functional movements, at high intensity’. In Jip-en-Janneke-taal zou dit betekenen dat geen les hetzelfde is, we alleen maar trainen met externe objecten of ons eigen lichaamsgewicht (dus geen fitnessapparaten) en dat dit meestal onder hoge intensiteit is. We combineren kracht en conditie op elke manier mogelijk om jouw zo fit mogelijk te maken en daarmee ready for life!

Wat kunt je verwachten?

Een CrossFit les bestaat altijd uit een warming-up, een kracht/techniek onderdeel en een workout. De programmering is altijd gevarieerd waardoor je allround fit wordt. We trainen niet alleen kracht en conditie, maar ook o.a. onze mobiliteit, explosiviteit, balans en coördinatie met als doel health & longevity, oftewel fit voor het leven.

Onze persoonlijke begeleiding

Alle trainingen zijn altijd onder professionele begeleiding van gecertificeerde coaches en onze CrossFit box wordt begeleid en gecoacht door een CrossFit Level 3 Trainer met een decade aan ervaring waardoor je bij ons in goede handen bent. Het leuke aan CrossFit is dat door het concept en de juiste manier van coachen iedereen kan meedoen ongeacht zijn of haar niveau. CrossFit is namelijk zeer makkelijk en veilig aan te passen.

Image of a group of people in front of the whiteboard with a coach explaining the workout movements at crossfit palms Bonaire.

Zin om te sporten op vakantie?

Ben je op vakantie op Bonaire en opzoek naar een leuke les? Boek dan een drop-in.

Image of a group of people in front of the whiteboard listening to their coach at crossfit palms Bonaire.

Woon je (tijdelijk) op Bonaire?

Plan een gratis proefles en wordt lid van een community waar iedereen welkom is.

Wil je aan de slag met personal training?

Werk samen met een personal trainer aan jouw persoonlijke doelen.

Wordt lid en boek een proefles!