Onze lessen

Kies een training die bij jou past

Het lesaanbod

Bekijk alle groepslessen en andere mogelijke opties hieronder

CrossFit groepsles

CrossFit is een all-inclusive kracht- en conditieprogramma waarbij we drie elementen combineren om jou zo fit mogelijk te maken: cardio, trainen met externe gewichten en trainen met je eigen lichaamsgewicht. Ons programma is gevarieerd, in een kleine groep en onder professionele en persoonlijke begeleiding. Oh ja en heel leuk!

Strongman

Bij de Strongman lessen werken we voornamelijk met ‘odd objects’ zoals slamballs, sleds, tires en andere externe gewichten. Het is een training waarbij we focussen op raw strength, vaak op lagere intensiteit dan bij de CrossFit lessen en meestal met minder technisch moeilijk bewegingen. Van Strongman training word je giga sterk. Ook strong women zijn welkom uiteraard!

CrossFit Light (Basis)

Onze Light lessen zijn er specifiek voor degene die graag bij de basis en techniek beginnen. Deze les is altijd opgebouwd uit een warming-up, een techniekblok en een workout. Tijdens deze lessen staan we stil bij de techniek van de foundational movements. Geschikt voor iedereen, maar met uitstek voor beginnende sporters, nieuw met CrossFit, lang niet gesport, etc.

Pre- & Postnatal training

Ben jij zwanger of (recent) mama (geworden)? Dan zijn onze mama (to be) lessen speciaal voor jou! Hier kan jij veilig training in een kleine groep onder begeleiding van een door PowerMama coach. Zo kan jij tijdens je zwangerschap lekker doorsporten of weer fit worden na de bevalling.

Fysio screening

Bij CrossFit Palms staan wij voor gezondheid en juist daarom bieden wij onze members een gratis fysio screening aan van onze CrossFit coach en fysiotherapeut, Kelly Mettes. Pijntjes en (chronische) blessures zijn helaas soms niet te voorkomen in ons dagelijks leven en/of training. 

Personal training

Personal training is voor iedereen die graag prive aan de slag gaat. Dit kan 1-op-1, samen of in een klein groepje. Dit kan op routine basis, voor een bepaalde periode of tijdens jouw vakantie. De personal training is altijd helemaal persoonlijk afgestemd rekening houdend met jouw wensen, mogelijke blessures of andere beperkingen en zeer doeltreffend.

Gymnastics

Onze CrossFit Gymnastics lessen zijn eigenlijk CrossFit lessen, maar dan zonder gewichten. We focussen volledig op bewegingen met ons eigen lichaamsgewicht, een super leuke en vaak laagdrempelige manier op fit te worden. De les bestaat altijd uit een warming-up, techniek of kracht blokje en een workout.

Weightlifting

De Weightlifting class staat in het teken van de barbell. We duiken hier dieper in op o.a. de Olympic lifts (snatch, clean & jerk), maar ook de squat, deadlift en press zal je terug vinden in deze lessen. Een training gericht op techniek en kracht. Geschikt voor elk niveau.

Open gym

Volg je een eigen (CrossFit) programma? Wil je zelf je eigen functionele training doen? Dat kan tijdens onze open gym uren. Op het rooster vind je de tijden en in overleg met de coach is er plek en materiaal om bij ons vrij te trainen.