Personal training op Bonaire

Lees meer over personal training bij CrossFit Palms
Gratis kennismakingInfo

Personal training op bonaire

Ga een-op-een met ons aan de slag!

Personal training is voor iedereen die graag prive aan de slag gaat. Dit kan 1-op-1, samen of in een klein groepje. Dit kan op routine basis, voor een bepaalde periode of tijdens jouw vakantie. De personal training is altijd helemaal persoonlijk afgestemd rekening houdend met jouw wensen, mogelijke blessures of andere beperkingen en zeer doeltreffend.

Waarom Personal training?

Op zoek professionele personal training op Bonaire? Bij CrossFit Palms ben je aan het juiste adres. Onze personal training is een van de beste manieren om jezelf naar een hoger niveau te tillen. Of je nu nieuw bent met sporten of al jarenlang traint, onze personal trainers helpen je bij het bereiken van jouw persoonlijke doelen.
Personal training is een geweldige manier om je persoonlijke doelen te bereiken. In tegenstelling tot groepslessen, heb je tijdens personal training alle aandacht van één van onze gekwalificeerde trainers. Dit betekent dat je training op maat gemaakt is en dat de focus volledig op jou en jouw doelen ligt.

Wat kunt je verwachten?

Onze trainers zijn gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring in het coachen van mensen van alle niveaus en leeftijden. Ze begrijpen dat iedereen anders is en hebben daarom een op maat gemaakt trainingsplan voor iedereen.
Onze personal training sessies duren een uur en beginnen met een korte warming-up. Hierna volgt de training waarbij we gebruik maken van verschillende technieken, waaronder externe gewichten, het eigen lichaam en high intensity training. Onze trainers houden nauwlettend in de gaten of je de oefeningen op de juiste manier uitvoert en zullen waar nodig corrigeren.

Na de training krijg je van de trainer feedback en tips om jezelf te verbeteren. Deze sessies zijn ook een geweldige manier om vragen te stellen over voeding en herstel, én om advies te krijgen over hoe je jouw training buiten de sportschool kunt verbeteren.

Klaar om te beginnen?

Als je op zoek bent naar personal training op Bonaire, dan is het zeker de moeite waarde op contact op te nemen voor een gratis intake met één van onze personal trainers.

ONZE PERSONAL TRAINERS

Ontmoet onze personal trainers bij CrossFit Palms op Bonaire

Image of vera, a female coach and owner of CrossFit Palms gym bonaire.

Vera Potharst

Owner & Head Coach

Image of Stefan, a male coach and physio of CrossFit Palms gym bonaire.

Stefan Pitstra

Coach & Fysio

Boek een gratis intakesessie

Gratis kennismaking of info opvragen

Vul hieronder het contactformulier in en wij nemen contact met jou op voor informatie en/of een gratis kennismaking.

1 + 7 =