DOE mee met een strongman les!

Lees meer over strongman bij CrossFit Palms
ProeflesDrop-In

Strongman

Fit blijven tijdens je vakantie op bonaire

Op bonaire is het genieten en altijd mooi weer. Lekker even weg van de dagelijkse sleur, ontspannen en genieten. Maar wat gebeurt er met jouw fitheid als je op vakantie gaat? Vaak ligt het sporten en gezond eten dan even stil. En dat is zonde, want na je vakantie wil je toch weer fit aan de slag kunnen. Gelukkig is daar: CrossFit Palms. In alle lessen kun jij fit blijven tijdens jouw vakantie, waaronder tijdens deze strongman les. 

Wat is Strongman?

De Strongman les is een training gefocust op raw strength (oftewel oerkracht). Het bijzondere aan deze les is dat je geen gebruik maakt van traditionele fitnessapparatuur, maar met name van odd objects. Denk hierbij aan materialen zoals zware ballen, boomstammen en autobanden. Je verplaatst deze objecten over een bepaalde afstand, doet squats met een zandzak en werkt aan je gripkracht met de farmer’s walk.

Waarom is de Strongman les geschikt om fit te blijven tijdens vakantie?

Het grootste voordeel van de Strongman les is dat er relatief weinig hele technische oefeningen worden gedaan zoals bij bijvoorbeeld de CrossFit lessen. De Strongman les is geschikt om te doen met meerdere personen in een kleine groep van maximaal 8 deelnemers. Dit maakt het de perfecte activiteit om te doen met vriend/vriendin, jouw partner of gezin. Ga samen aan de slag met de zandzak of verplaats de autobank samen over een bepaalde afstand. Op deze manier werk je niet alleen aan jouw eigen fitheid, maar is het community element bij Strongman wat het nog eens extra leuk maakt bijvoorbeeld tijdens jouw vakantie.

Image of a group of people in front of the whiteboard with a coach explaining the workout movements at crossfit palms Bonaire.

Zin om te sporten op vakantie?

Ben je op vakantie op Bonaire en opzoek naar een leuke les? Boek dan een drop-in.

Image of a group of people in front of the whiteboard listening to their coach at crossfit palms Bonaire.

Woon je (tijdelijk) op Bonaire?

Plan een gratis proefles en wordt lid van een community waar iedereen welkom is.

Wil je aan de slag met personal training?

Werk samen met een personal trainer aan jouw persoonlijke doelen.

Boek een proefles en word lid!